چطور یک سیستم مایکروسرویس روی کوبرنیتز بسازیم – ۱

در پایان آخرین پستم روی ویرگول با عنوان «از پیشنهاد چند فیلم و سریال تا جلسه امروز» نوشتم که قراره مدتی رو در یک تیم جدید فعالیت کنم. این تیم چندتا محصول لگسی داشت که قرار بود این محصولات با هم اینتگریت بشن و به صورت واحد فعالیت کنن. برای این کار تصمیم گرفتیم محصولات رو به سمت مایکروسرویس ببریم و در نهایت روی کوبرنیتز راه اندازی کنیم.

قرار بود با ادغام شدن محصولات، سیستم یک پارچه‌ای رو داشته باشیم که کاربر با یک بار ورود به همه محصولات دسترسی داشته باشه. این محصولات قبلا به صورت جداگانه تست شده بودن و پتانسیلشون رو نشون داده بودن و تیم مارکتینگ تصمیم گرفته بود اون‌ها رو باهم ادغام کنه.

تولید یک پلتفرم یا تغییر محصولات قدیمی

در روزهای اول با مد نظر قرار دادن هدفی نهایی سیستم، محصولات موجود رو بررسی کردیم که ببینیم چه راهکارهایی برای اینتگریت کردنشون برامون وجود داره. یکی از فاکتورهای مهم زمان بود.

طولانی شدن زمان توسعه هزینه تولید رو بالا می‌برد و بودجه توسعه محدود بود. در نهایت به این نتیجه رسیدیم که تغییر محصولات با تولید یک پلتفرم از نظر زمانی تفاوت خاصی نداره.

اجزای اصلی پلتفرم ما شامل سیستم حسابداری، احراز هویت و ارسال اعلان (ایمیل و …) میشد. البته برای پلتفرم نهایی شامل مایکروسرویس های دیگه‌ای هم میشد ولی برای مایل‌استون اول به اجزای اصلی بسنده کردیم.

بستر مقیاس‌پذیری

فاکتور مهم بعدی مقیاس‌پذیری سیستم بود. با توجه اینکه محصولات قبلا پتانسیلشون رو نشون داده بودن نیاز بود که بتونیم در زمان کوتاهی محصولات رو با رشد تعداد کاربرها منطبق کنیم. تیم ما تجربه خوبی رو با داکر داشت برای همین گزینه‌هایی مثل داکر سوارم هم روی میز بود، اما تخمین‌های تیم مارکتینگ، تعداد محصولات و نیاز به مقیاس‌پذیری بالا ما رو به کوبرنیتز رسوند.

در پست‌های بعدی از تکنولوژی‌های مورد استفاده، جزئیات فنی هر کدوم از مایکروسرویس‌ها و چالش‌هایی که باهاشون روبرو بودیم بیشتر می‌نویسم.

تحلیل بازار بیت‌کوین ۲۸ اسفند ۱۳۹۸

با تثبیت قیمت زیر ۷۲۰۰ و عبور از ۶۴۰۰ ساختار مارکت شکست و قیمت به سطح حمایتی هفتگی سقوط کرد.

موجی که ساختاری شبیه موج ۱ (ایمپالسیو) داشت عملا موج B اصلاحی بود و با شکست کف قبلی به طرف تکمیل موج C می‌ریم و بعد از اون باید ببینیم موج جدید به کدوم سمت شروع میشه. با شوکی که بازار جهانی وارد شده، حتی اگه موج بعدی بخواد صعودی باشه بعید می‌بینم که موج C سریع تموم بشه و تا چند ماه آینده با افت احتمالی حجم معاملات روبرو خواهیم بود.

سلب مسئولیت: بازارهای مالی پر ریسک هستند. این مطلب پیشنهاد خرید و فروش نیست و صرفا نظرات شخصی من هستند.

تحلیل بازار طلا (۱۷ اسفند ۱۳۹۸)

با توجه به اینکه به نظرم طلا در منطقه خاصی قرار داره یک تحلیل از قیمت طلا می‌ذارم. طلا از آگوست ۲۰۱۸ حرکت صعودی جدیدی رو شروع کرد و بعد از گذشت چند ماه به نظر می‌رسه به انتهای حرکت صعودی خودش نزدیک شده.

در حال حاضر الگوی مشابه دو قله روی چارت روزانه دیده میشه. این احتمال وجود داره قبل شروع موج دوم یک حرکت ۲۰۰ دلاری رو هم تجربه کنیم ولی احتمالش رو ضعیف می‌بینم، با این حال هنوز سیگنال ریزش دیده نشده.

پس از پایان این موج، یک موج اصلاحی نرمال می‌تونه حتی تا سطوح ۵۰٪ یا ۳۸٪ اصلاح داشته باشه.

روی چارت هفتگی هنوز به شکل واضح مشخص نیست که موج فعلی موج ۱ باشه اما شواهد با احتمال بالا این رو تایید میکه. با این احتمال می‌تونیم انتظار یک اصلاح نرمال رو داشته باشیم و بعد از اون به سمت موج ۳ (که عبور از ۱۹۰۰ دلار رو منجر میشه) بریم.

فعلا برای هفته‌های آتی می‌تونیم شروع موج اصلاحی رو در نظر داشته باشیم تا بازار اطلاعات بیشتری به ما بده.

سلب مسئولیت: بازارهای مالی پر ریسک هستند. این مطلب پیشنهاد خرید و فروش نیست و صرفا نظرات شخصی من هستند.

خروج از نسخه موبایل